5 april 2017
Witte Kruis leert Zeeuwen gratis reanimeren

Witte Kruis ambulancezorg biedt 500 inwoners in de provincie Zeeland een gratis basis reanimatie- en AED-training aan. Dit doet zij in samenwerking met HartveiligWonen (sinds maart 2018 Stan) en ACM Opleidingen.
Het doel van deze campagne is om meer vrijwilligers te werven die zich aansluiten bij HartveiligWonen (nu Stan) in Zeeland. Deze georganiseerde burenhulp bestaat uit vrijwilligers die kunnen reanimeren en wordt ingeschakeld wanneer iemand in de buurt onwel wordt. Op deze manier kunnen vrijwilligers ingezet worden om in afwachting van de ambulance al met de reanimatie te starten, zodat de kans op een succesvolle reanimatie met zo min mogelijk schade voor de patiënt vergroot wordt.
 
De training wordt gegeven door ACM Opleidingen en is voor 500 inwoners van Zeeland geheel kosteloos. De enige voorwaarde is dat zij zich aanmelden bij het alarmeringssysteem van HartveiligWonen (nu Stan).
Aanmelden kan tot en met 31 mei 2017 via de oranje button ‘Inschrijven’ op www.hartveiligwonen.nl.


 
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten