5 april 2017
Witte Kruis introduceert nieuw logo en website

Het is tijd voor een nieuw jasje voor Witte Kruis! Met trots presenteren we ons nieuwe logo en de nieuwe website. “Met dit logo markeren we een nieuwe stap bij Witte Kruis”, geeft Robin Alma, directeur Witte Kruis, aan.
Vanaf 5 april wordt gefaseerd de nieuwe visuele identiteit binnen de organisatie uitgerold. Een logische stap in de doorontwikkeling van Witte Kruis. Deze huisstijl past bij de organisatie die we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben.​Van een organisatie die voornamelijk gericht was op ambulancezorg zijn we uitgegroeid tot een dynamische organisatie met een breed palet aan zorg gerelateerde dienstverlening. Onze belangrijkste taak is en blijft het aanbieden van hoogwaardige ambulancezorg aan onze patiënten. Daarnaast verzorgt Witte Kruis huisartsenpostvervoer, interne en externe opleidingen (ACM Opleidingen), evenementen en innovatieve zorgconcepten, zoals Hartveilig wonen (nu Stan), E-learning en SOS-toegang.

Overal en altijd de juiste zorg 
Het nieuwe logo reflecteert waar Witte Kruis nu voor staat en symboliseert onze dynamische toekomst. Witte Kruis focust continu op innovatie vanuit de gedrevenheid om de  best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt. Wij zijn ‘driven by care’. 

Stapsgewijze introductie
Vanaf vandaag (5 april 2017) staat de nieuwe website in de nieuwe huisstijl en worden de vlaggen met het nieuwe logo op de posten gehesen. In de aankomende maanden wordt het nieuwe logo verder geïntroduceerd. Stapsgewijs worden alle uitingen, zoals het drukwerk, naamborden,  ambulancevoertuigen en kleding aangepast. We realiseren ons dat dit enige tijd in beslag neemt. Materialen met het oude logo zullen eerst worden opgemaakt.
 
Onze uitstraling verandert, maar onze dienstverlening en onze passie voor ons werk blijft hetzelfde! Heb je vragen en/of opmerkingen? We beantwoorden ze graag! Neem contact op met de afdeling communicatie via communicatie@wittekruis.nl.
 
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten