Update aanpak Covid-19

Update aanpak Covid-19 Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen de benodigde maatregelen bij een verdenking van het coronavirus om onze collega’s en patiënten zo goed mogelijk te beschermen. Bezoek voor actuele ontwikkelingen en het laatste nieuws de website van de Rijksoverheid of het RIVM.
 
Heb je vragen over het Coronavirus? Ga dan naar de website van de Rijksoverheid, het RIVM of bel het publieksinformatienummer 0800-1351.
112 bel je alleen wanneer iemand in direct levensgevaar is. Heb je het vermoeden dat de persoon voor wie je 112 belt het coronavirus heeft? Geef dit dan door aan de verpleegkundige op de meldkamer. Op deze manier kunnen er maatregelen getroffen worden om de patiënt op een veilige manier zorg te verlenen en naar het ziekenhuis te brengen.

Om jou en onze medewerkers optimaal te beschermen tegen besmetting met COVID-19 (coronavirus) zullen we voorlopig geen familie van de patiënt meer meenemen in de ambulance. Natuurlijk maken we een uitzondering voor de begeleiding van kinderen. Wij vragen hiervoor je begrip.
 
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten