20 augustus 2018
Rescue Vlissingen 2018 groot succes!

Spannende demonstraties, unieke reddingsacties, de kans om alle hulpverleningsvoertuigen van binnen te bekijken, te springen op het heuse ambulance springkussen of een praatje te maken met enthousiaste collega’s. Het was allemaal mogelijk op de boulevard in Vlissingen tijdens Rescue Vlissingen 2018.

Woendag 15 augustus 2018 werd voor de 11e keer Rescue Vlissingen georganiseerd. Rescue Vlissingen is het grootste hulpverleningsevenement van Nederland.

Tijdens het evenement verlenen zeer veel hulpverlenende instanties belangeloos hun medewerking door middel van static-shows, informatiestands en spectaculaire reddingsdemonstraties, zowel te land, ter zee als in de lucht! Ook Witte Kruis was met ambulances, HAP voertuigen, GGB-voertuig en Rapid Respnders en vele enthousiaste collega's van de partij. Natuurlijk konden ook ACM Opleidingen en Stan burgerhulpverlening op dit unieke evenement niet ontbreken.

Voor jong en oud was Rescue Vlissingen een spektakel waar nog dagen over gepraat wordt. Een daverend succes!

Bekijk onderstaand filmpje van Omproep Zeeland voor een goede sfeerimpressie. Tot in 2020!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten