17 maart 2018
Open dag / familiedag Den Haag groot succes!

Op 17 maart organiseerde Witte Kruis op de ambulancepost Mangaanstraat in Den Haag een familiedag in combinatie met een open dag voor verpleegkundigen. Vol enthousiasme lieten medewerkers van de ambulancedienst aan hun kinderen, familie en overige belangstellenden zien hoe een ambulance er van binnen uitziet en vertelden zij vol trots over hun werk. 

Dag en nacht, in weer en wind, voor dik en dun staan de medewerkers van de ambulancedienst klaar voor de burger. Ze maken de meest gekke en meest vreselijke gebeurtenissen mee. Het werk van een ambulancechauffeur en verpleegkundige is dynamisch máár soms ook hectisch. Als gezinslid van onze medewerkers vraagt dit soms om aanpassingsvermogen. Bijvoorbeeld omdat een medewerker niet alles dat hij/zij meemaakt op het werk thuis kan delen. En hoewel onze collega’s dolgraag aan de kinderen willen laten zien hoe een ambulance er van binnen uitziet is dit in de praktijk nauwelijks mogelijk. Tijdens de open dag / familiedag was deze gelegenheid er volop.

Wat een energie, betrokkenheid en bekwaamheid deze zaterdagochtend. Geweldige opkomst! Van jong tot oud iedereen deed mee! Zelfs de allerkleinsten leerden reanimeren. De traumabeertjes (knuffelbeertjes die worden uitgedeeld als kinderen bij een ongeval of nare gebeurtenis betrokken zijn) werden onderworpen aan een grondig onderzoek. Ook werd er een val van hoogte geënsceneerd en werd de stabiele zijligging geoefend. 

Heel veel dank aan alle medewerkers, die heel hard gewerkt hebben om van deze dag zo'n enorm succes te maken!


 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten