18 februari 2019
Huisartsenvervoer ‘t Hellegat vanaf 1 maart in handen van Witte Kruis

Vandaag tekenen Huisartsenpost ’t Hellegat en Witte Kruis de samenwerkingsovereenkomst voor het vervoer van de huisartsen van deze post per 1 maart 2019. Beide partijen kijken met veel vertrouwen uit naar de samenwerking. HAP-Hellegat.jpegHuisartschauffeurs overgenomen
De huisartschauffeurs van de voormalige vervoerder BAS van Huisartsenpost ‘t Hellegat hebben in een persoonlijk gesprek allemaal een baanaanbod van Witte Kruis gekregen. In totaal zijn er 11 chauffeurs overgenomen. Jochem Janssen, Directeur Huisartsenpost ’t Hellegat: ‘’Ik ben blij dat alle chauffeurs een nieuw contract aangeboden hebben gekregen. Voor onze artsen prettig om zo veel mogelijk samen te kunnen blijven werken met dezelfde vertrouwde gezichten.’’ Marcel van Pijkeren, Commercieel Directeur Witte Kruis: ‘’Onze kwaliteitsstandaard is hoog. Daarom vinden we naast goede voertuigen ook de opleiding van onze chauffeurs erg belangrijk. De, voor ons, nieuwe chauffeurs starten dit jaar al met extra opleidingen gericht op rijvaardigheid en assisterende vaardigheden.‘’ Met het uitgebreide opleidingspakket van Witte Kruis ontwikkelen de huisartschauffeurs zich verder in hun vakgebied.

Nieuwe voertuigen voor Huisartsenpost ‘t Hellegat
Huisartsenpost ’t Hellegat heeft samen met de huisartsen gekozen voor een Mercedes GLC 220D, als vervoermiddel. Deze Mercedes heeft een goede wegligging, is betrouwbaar, heeft een grote bagageruimte en veel beenruimte, ook achterin. De medische inventaris verandert nauwelijks. Nieuwe voertuigen met dezelfde betrouwbare huisartsenzorg. 

Huisartsenpost ’t Hellegat
De Huisartsenpost ‘t Hellegat is een samenwerkingsverband tussen de huisartsen in deze regio’s. De huisartsenpost regelt de huisartsenhulp voor dringende gevallen buiten kantoortijden, dus in de avond, nacht en weekend.
 
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten