25 oktober 2017
Eindpresentatie iCarus

Eind oktober eindigt het ICT-innovatieproject iCarus, waarvoor Witte Kruis en RAV-partners een subsidie hebben gehad van het Ministerie van Veiligheid & Justitie. Gister heeft de projectgroep de eindpresentatie gegeven aan het Ministerie. Een feestelijke gebeurtenis!

Vanuit het iCarus project zijn sinds 2010 diverse initiatieven voortgekomen voor het verder verbeteren, efficiënter maken en doelmatiger organiseren van de ambulancezorg. Het triagesysteem op de meldkamer ambulancezorg en de digitale vooraankondiging aan de ziekenhuizen zijn onder andere producten, die voortgekomen zijn uit het project iCarus. Een aantal projecten, zoals een planning-/spreidingsapplicatie voor de meldkamer ambulancezorg en een website waarbij brug-/sluiswachters alarmeringen krijgen van passerende spoedvoertuigen, zit nog in de afrondende fase van de ontwikkeling. We zijn druk doende om ook deze ontwikkelingen voor 31 oktober af te ronden. Samen kijken we terug op een leerzame projectperiode!

Afronding-icarus-klein.jpg
 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten