12 juli 2018
BMH trainees geslaagd!

Ruim een jaar later... Wat begon met een informatiebijeenkomst BMH in april 2017, titel ‘welkom toekomstige nieuwe collega’, heeft gister (11 juli) geresulteerd in drie BMH’ers die hun traineeship BMH met een eindassessment op de academie hebben afgesloten. De RAV Haaglanden, is trots op-, heeft respect voor- en feliciteert de drie (en vier in september) BMH (pionier) trainees. Afstuderen-BMH-trainees-RAV-Haaglanden-low.jpgZe hebben laten zien hard te willen werken om een doel te bereiken, top en chapeau. Gilianne, Claire en Quirine van harte met jullie certificaat!

Vanwege deze toch speciale gelegenheid zijn de BMH trainees, werkbegeleiders en stage aanbieders even in het zonnetje gezet, dit met een hapje en drankje.

Nu de volgende belangrijke stap, van beginnend beroeps professional naar expert, blijf elke dag weer leren, ontwikkel je verder in het vak en blijf nieuwsgierig naar het waarom.

De RAV dankt ook de collega’s op de werkvloer, de werkbegeleiders, de stageaanbieders in de witte keten, het ROCAH en de hoge school Rotterdam. Zonder jullie inzet was het niet mogelijk een traineeship te draaien en te ontwikkelen.
Afstuderen-BMH-trainees-RAV-Haaglanden-klein-2.jpg
Op naar een mooie toekomst met een gezamenlijke doel, goede zorg.

 
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten