27 februari 2019
Maak een proefrit op de ambulance

Heb jij een CZO geaccrediteerde specialistische vervolgopleiding afgerond? Dan bieden we jou in de week van zorg en welzijn (11-16 maart) de mogelijkheid om een dienst met ons mee te rijden in de regio Haaglanden. Ben jij: SEH-verpleegkundige, anesthesie verpleegkundige, CCU verpleegkundige of IC verpleegkundige? Kortom: Heb jij een CZO geaccrediteerde specialistische vervolgopleiding afgerond? Dan kom jij in aanmerking voor een super zelfstandige en dynamische baan op de ambulance. Waarom je die overstap zou maken? Dat kan je het beste zelf ervaren! Daarom bieden we jou in de week van zorg en welzijn (11-16 maart) de mogelijkheid om een dienst met ons mee te rijden in de regio Haaglanden.
 
Nieuwsgierig? En misschien wel klaar voor die volgende stap in je carrière? Neem dan contact op met Witte Kruis Haaglanden via de mail naar Merit Quartero via m.quartero@wittekruis.nl. Nadat we hebben bekeken of je over de juiste papieren beschikt maken we een afspraak voor een kennismakinggesprek en plannen dan meteen een afspraak voor jouw proefrit.
 
Beschik je nog niet over de juiste papieren? Maar heb je wel de ambitie om op de ambulance te werken? Wij vertellen je graag hoe je dit voor jezelf mogelijk kunt maken.
 
Dus waar wacht je nog op!? Stuur een mail naar ons en kombijdeambulance.nl !
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten