Open sollicitatieformulier

Kun je op onze vacaturepagina geen geschikte vacature vinden in de regio van jouw voorkeur? Stuur ons dan een open sollicitatie door onderstaand formulier in te vullen. Voeg gelijk je motivatiebrief en CV bij. Wij streven er naar om je binnen tien werkdagen van een reactie te voorzien. Wij maken graag kennis met jou!
 
*  = verplicht veld
Geslacht:

Opslaan persoonsgegevens:
Witte Kruis hecht er grote waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze database. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij zullen je gegevens direct verwijderen uit onze database zodra je ons daarom verzoekt.
 Security code
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten