dinsdag 17 april 2018
Aanmeldformulier symposium fit for care

Witte Kruis heeft een actief duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Dat betekent dat wij jou als medewerker allerlei (hulp)middelen aanbieden zodat je lichamelijk en geestelijk fit bent en blijft. Op dinsdag 17 april 2018 organiseren wij het geaccrediteerde symposium ‘fit for care’ waarbij de thema’s motivatie, betrokkenheid en de balans tussen werk en privé centraal staan. Naast inspirerende sprekers behoren workshops en een escaperoom ook tot het programma.

Programma
09:00 uur Ontvangst met koffie en thee
09:30 uur Opening door Robin Alma
09:40 uur introductie door de dagvoorzitter van ‘The Happy Office’.
10:00 uur Eerste ronde workshops
11:00 uur Tweede ronde workshops

12:15 uur Lunch
13.00 uur Derde ronde workshops
14:00 uur Vierde ronde workshops

15:15 uur afsluiting door de dagvoorzitter van ‘The Happy Office’.
 

Accreditatie
6 punten

Aanmelden
Je aanmelden voor het symposium kan tot 26 maart 2018 via onderstaand formulier. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij de workshops. Je wordt zo veel mogelijk ingedeeld bij de workshops van jouw voorkeur.

Locatie
De Eemlandhoeve Bisschopsweg 7 | 3752LK Bunschoten-Spakenburg www.eemlandhoeve.nl

 
Workshop 1: Escaperoom
Ken jij alle ins en outs van Witte Kruis, ACM, Hap en S+an? Je wordt gevraagd om raadsels op te lossen, aanwijzingen op te volgen en verbanden te zien. Des te beter je daarin slaagt, des te meer progressie je boekt en hoe dichter je bij de uiteindelijke ontsnapping komt. Je beleeft emoties als angst, stress, blijdschap, verslagenheid en euforie, binnen een kort tijdsbestek. Bereiken jullie op tijd de ontknoping?

Workshop 3: Je financiën op orde
Met je financiële situatie op orde zit je lekkerder in je vel. Tijdens deze workshop leert Francois Fabrie van adviesbureau BeauAvis, je hoe je een inkomsten- en uitgavenoverzicht kunt maken en hoe je daarmee op een slimme manier kunt besparen. Daarnaast neemt hij je mee in de wereld van toeslagen. misschien bestaat er voor jou ook nog wel een toeslag waarvan je het bestaan niet kende. En dat is dan mooi meegenomen, toch?

Workshop 5: Pensioen eenvoudig uitgelegd
Pensioen is niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. Zeker niet als het een keer goed en eenvoudig wordt uitgelegd. In deze verrassende en interactieve bijeenkomst komen onderwerpen voor zowel jonge als oudere collega’s aanbod. Wat betekent samenwonen bijvoorbeeld voor jou pensioen, of het kopen van een huis? De antwoorden die jij tijdens de bijeenkomst geeft via je smartphone bepalen de richting van het gesprek. Mis het dus niet.

Workshop 7: Gelukkig zijn op je werk
Gelukkig zijn op je werk is een van de pijlers van een succesvolle carrière, een gelukkig leven en goede business. In deze praktische workshop gaat Fennande van de Happy Office in op de pijlers van werkgeluk: wat is het eigenlijk, waarom zou dat willen en vooral: hoe krijg je dat dan? Aan de hand van praktijkvoorbeelden en praktische tips zetten we een eerste stap naar meer werkgeluk. Fennande: ‘’Wij maken werkgeluk een tastbaar concept, en geven praktische handvatten voor verbetering.”

 
Workshop 2: Gezond Slapen
Duurzame inzetbaarheid is steeds belangrijker en goed slapen speelt hierbij een grote rol. Wil jij alles weten over een gezonde slaap, mis deze workshop dan niet. Drs. Maria Fischer, slaapdeskundige, gaat in op biologische ritmen en specifieke aspecten over de relatie tussen slaap, functioneren op het werk, ploegendiensten en stress. Praktische tips en oefeningen voor een gezonde slaap zijn ook onderdeel van deze afwisselende workshop.

Workshop 4: Stress & Balans
Werk en privé zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gaat het thuis niet goed dan heeft dat natuurlijk invloed op je werk en omgekeerd. Het is daarom belangrijk om tijdig signalen van overbelasting en stress te herkennen zodat je zelf invloed hebt op jouw situatie. Hoe eerder je ingrijpt hoe beter het lukt om jouw werk en prive in balans te houden. Een trainer/psycholoog van PSION leert je alles over de signalen en geeft praktische tips om hiermee aan de slag te gaan.

Workshop 6: Het Nieuwe Gezonde werken
We rennen en we rennen, maar hebben steeds vaker het gevoel dat we niet vooruitkomen. Hoe komt dat? en wat kunnen we eraan doen? In deze workshop leer je om regie te nemen op je gezondheid. En we onderzoeken de vraag ‘is zitten echt het nieuwe roken.’ Ook gaan we in op het gebruik van ‘activity-trackers’, sporthorloges en gezonde apps, voor het verzamelen van persoonlijke data rondom bijvoorbeeld bewegen, trainen en slaap.

Workshop 8: Mindfulness
Steeds meer onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness, bijvoorbeeld om stress te reduceren op het werk. Ben jij nieuwsgierig naar wat mindfulness precies inhoudt? Wil je meer weten over hoe je mindfulness kan trainen? En waar je het voor kan gebruiken? Kom dan naar de workshop waarin Remy van Gelder je een introductie geeft over de voordelen van mindfulness in jouw dagelijks leven.

Aanmeldformulier

intern fit for care symposium voor medewerkers dinsdag 17 april 2018


Dit symposium is alleen voor medewerkers van Witte Kruis, ACM en S+an. Vul hier je personeelsnummer in.
Wegens grote belangstelling is de Escaperoom reeds vol.
Wegens grote belangstelling is de Escaperoom reeds vol.
Wegens grote belangstelling is de Mindfulness workshop reeds vol.
De lunch is inbegrepen bij de dag. Heb je specifieke dieetwensen en/of andere bijzonderheden? Wij horen het graag.
Opslaan persoonsgegevens:
Door het versturen van het inschrijfformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze database ten behoeve van het symposium fit for care. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor dit symposium. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij zullen je gegevens direct verwijderen uit onze database na afloop van het symposium en zodra je ons daarom verzoekt.Witte Kruis hecht er grote waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy.
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten