Festival of evenement? Standaard de beste zorg!

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg. Als leider in kwaliteit van zorg stemmen wij onze dienstverlening altijd af op de specifieke omstandigheden en risico’s van een evenement. Van dancefeest tot sportwedstrijd, en van arena tot woonwijk. Met ons personeel en materiaal zijn wij overal op voorbereid.

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg. Als leider in kwaliteit van zorg stemmen wij onze dienstverlening altijd af op de specifieke omstandigheden en risico’s van een evenement. Van dancefeest tot sportwedstrijd, en van arena tot woonwijk. Met ons personeel en materiaal zijn wij overal op voorbereid. De hulpverlening op evenementen en festivals wordt van A-tot-Z door ons verzorgd. 

Witte Kruis Evenementenzorg

Ringveste 7a
3992 DD Houten
Telefoon rechtstreeks:   088-339 47 57
evenementenzorg@wittekruis.nl

Uitgebreide informatie over onze dienstverlening op evenementen en festivals :https://www.evenementenzorg.nl 

Lees meer... 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten