Heb je een vraag, suggestie of klacht?
Contactformulier

Vragen, complimenten & suggesties

Heb je een vraag, compliment of een suggestie voor ons om onze dienstverlening te verbeteren laat het ons dan weten door het formulier hieronder in te vullen of via een brief (zie adresgegevens van de desbetreffende regio).

Klachten

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over de geleverde ambulancezorg en een klacht wilt indienen. Alle klachten worden geregistreerd en door de regionale klachtenfunctionaris in behandeling genomen. Het is niet mogelijk je klacht telefonisch in te dienen. Zie voor meer informatie over de behandeling van je klacht de klachtenprocedure.
* = verplicht veld
Geslacht:

Opslaan persoonsgegevens:
Witte Kruis hecht er grote waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy. Door het versturen van dit contactformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze database. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt om contact met je op te nemen en je reactie in behandeling te kunnen nemen. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij zullen je gegevens direct verwijderen uit onze database zodra je reactie in behandeling is genomen of zodra je ons daarom verzoekt.
 Security code
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten