Organisatie huisartsenvervoer

Wordt u als huisarts voor een spoedgeval gebeld? Dan is het belangrijk dat u vanuit uw huisartsenpost snel ter plaatse bent om de benodigde medische hulp te bieden. De huisartsenchauffeur van Witte Kruis brengt u snel naar uw patiënt. Huisartsenvervoer is bij ons in professionele handen! 

Witte Kruis is als mobiele zorgverlener actief in de acute zorg. Huisartsen kunnen via Witte Kruis gebruik maken van een auto met huisartsenchauffeur (HAP-chauffeur). Vaak is het huisartsenvervoer gekoppeld aan een vaste huisartsenpost. Chauffeurs voor huisartsenvervoer worden door Witte Kruis opgeleid via ons eigen opleidingsinstituut ACM Opleidingen. 

Gemotiveerde huisartsenchauffeurs

De huisartsenchauffeurs die wij opleiden voor het vervoer van dokters / huisartsen zijn erg gemotiveerd. Zij kunnen ook doorstromen naar functies als zorgambulancechauffeur en ambulancechauffeur

Waar verzorgt Witte Kruis huisartsenvervoer?

Witte Kruis verzorgt huisartsenvervoer in drie regio's (huisartsenposten): DeNaSchie (Delft, Naalwijk, Schiedam),  Zeeland en Friesland.

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten