Keuze huisartsenchauffeurs

Een prettige samenwerking is voor de kwaliteit van onze dienstverlening zeer belangrijk. Het is voor zowel de huisartsenchauffeur als de huisartsenpost van belang dat de huisartsenchauffeur goed past in het team van de huisartsenpost. Om deze reden heeft de huisartsenpost tijdens de werving- en selectieprocedure ook invloed op de keuze van de huisartsenchauffeurs.

Witte Kruis heeft een scherpe selectieprocedure voor huisartsenchauffeurs in spé: naast spoedrijvaardigheid staan ook protocollen medische assistentie en kennis van EHBO en AED op het leerprogramma. Verder wordt veel aandacht besteed aan agressiepreventie, zodat de huisarts niet alleen veilig ter plaats komt, maar daar ook veilig zijn werk kan doen.

Prettig samenwerken met Witte Kruis huisartsenchauffeurs:

  • Goed opgeleide huisartsenchauffeurs annex medisch assistenten, met uitstekende rijvaardigheid;

  • Opgeleid door ACM Opleidingen (onderdeel van Witte Kruis) in theorie en praktijk;

  • De huisartsenchauffeurs zijn altijd op de hoogte van de laatste vakinhoudelijke ontwikkelingen via e-learning en door middel van specifieke afspraken met de huisartenpost.

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten