dinsdag 17 april 2018
Intern Symposium fit for care - 17 april 2018

Op dinsdag 17 april 2018 organiseren wij voor onze medewerkers het interne symposium ‘fit for care’. Duurzame inzetbaarheid staat voor inzetbaar zijn met een glimlach en beschrijft het vermogen om gezond, plezierig en productief te werken, gedurende je hele arbeidsleven. Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van Witte Kruis en haar medewerkers. Wij bieden onze medewerkers daarom allerlei (hulp)middelen aan die ertoe bijdragen dat we samen ‘fit for care’ zijn en blijven.

Tijdens het symposium ‘fit for care’ dat wij in het kader van duurzame inzetbaarheid organiseren komen de thema’s motivatie, betrokkenheid, en een gezonde balans tussen werk en privé aan bod. Onderdeel van het symposium zijn de workshops ‘je financiën op orde’, ‘pensioen eenvoudig uitgelegd’, ‘gelukkig zijn op je werk’, ‘gezond slapen’, ‘stress&balans, ‘het nieuwe gezonde werken’  en mindfulness.

Werk jij voor Witte Kruis, ACM Opleidingen of S+an? Dan kan je meer informatie over het programma en aanmelden vinden via ons interne platform Sky.
 
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten