zaterdag 17 maart 2018 van 09:30 - 13:30 uur
Open dag verpleegkundigen - 17 maart 2018

Witte Kruis organiseert op zaterdag 17 maart 2018 van 09:30 – 13:30 uur een open dag voor verpleegkundigen (in opleiding) die geïnteresseerd zijn om als ambulanceverpleegkundige aan de slag te gaan. Elke dag een andere werkomgeving en situaties die soms in een paar seconden veranderen. Het werk als ambulanceverpleegkundige is een prachtig en dynamisch vak. Maar wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden? En aan welke eisen moet je voldoen om ambulanceverpleegkundige te worden?

Onze collega’s vertellen je tijdens de open dag over het vak en geven antwoord op bovenstaande vragen. Daarnaast worden er demonstraties gegeven en zijn er ook activiteiten voor kinderen zodat jij geen oppas hoeft te regelen.

Wegens grote belangstelling en hoeveelheid aanmeldingen is de inschrijving inmiddels gesloten. Wij kijken uit naar een gezellige en vooral leerzame ochtend!

Datum
zaterdag 17 maart 2018

Tijd
09:30 – 13:00 uur

Locatie
Mangaanstraat 86, Den Haag


 
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten