zaterdag 17 maart 2018 - 09:30 - 13:30 uur
Familiedag - 17 maart 2018

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseren we, in combinatie met onze open dag voor verpleegkundigen, een familiedag voor onze medewerkers. De familiedag duurt van 09:30 - 13:30 uur.

Het werken als ambulancechauffeur of verpleegkundige is dynamisch maar soms ook hectisch. Als gezinslid van onze medewerkers vraagt dit soms om aanpassingsvermogen. Bijvoorbeeld omdat jouw partner niet alles dat hij/zij meemaakt op het werk thuis kan delen. En hoewel onze collega’s dolgraag aan de kinderen willen laten zien hoe een ambulance er van binnen uitziet is dit in de praktijk nauwelijks mogelijk. Dat vinden we jammer, want we zijn trots op ons werk en willen hier natuurlijk graag over vertellen. Daarom organiseren we op zaterdag 17 maart een feestelijke open dag voor familieleden van onze collega’s.

Programma
Onderdeel van het programma zijn live demonstraties van ons werk (met lotus-slachtoffers), de presentatie ‘leer reanimeren in 10 minuten’, en de open ambulance. Speciaal voor partners van onze collega’s is er de bijeenkomst ‘Help mijn man/vrouw is ambulancechauffeur/verpleegkundige’. Ook voor kinderen is er een uitgebreid programma met een knutseltafel, poppendokter en ‘eerste hulp bij spreekbeurten’. Klik hier voor een overzicht met het volledige programma van de familiedag.

De open dag is een initiatief van onze collega’s uit de regio Haaglanden en wordt geheel door hen verzorgd. Familieleden uit andere regio’s zijn uiteraard ook van harte welkom.

Aanmelden
Wegens grote belangstelling en hoeveelheid aanmeldingen kunnen we niet meer geinteresseerden ontvangen dan tot nu toe bij ons aangemeld zijn. Onze excuses. Wij hopen te kunnen rekenen op je begrip en kijken uit naar een gezellige en leerzame dag!

 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten