Heb je een vraag, suggestie of klacht?
Contact

Witte Kruis Hoofdkantoor

Ringveste 7a
3992 DD Houten
info@wittekruis.nl

0900 2020117

Witte Kruis Evenementenzorg

Ringveste 7a
3992 DD Houten
https://evenementenzorg.nl 
evenementenzorg@wittekruis.nl

Uitgebreide informatie over onze dienstverlening op evenementen en festivals :https://www.evenementenzorg.nl 

Witte Kruis Noord-Holland Noord

Postbus 9030
1800 GA Alkmaar
Telefoon: 072 566 0110

Bezoekadres
Hertog Aalbrechtweg 8
1823 DL Alkmaar
 

Witte Kruis Kennemerland

Postbus 9030
1800 GA Alkmaar
Telefoon: 072 566 0110

 

Witte Kruis Noord- en Oost-Gelderland

Postbus 32
8080 AA Elburg
Telefoon: 0525 68 66 53

 

Witte Kruis Haaglanden

Mangaanstraat 86
2544 DW Den-Haag
Telefoon: 088 625 4224

 

Witte Kruis Zeeland

Hudsonweg 2
4462 HJ Goes
Telefoon: 088 625 6070

Heb je algemene vragen, opmerkingen, suggesties en/of een klacht neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens. Wil je een spreekbeurt houden over de ambulance of kleur- en bouwplaten downloaden? Dit kan via de website kombijdeambulance.nl. Een ambulance kan niet rechtstreeks via deze contactgegevens aangevraagd worden. Indien je een ambulance nodig hebt neem dan contact op met de meldkamer middels het noodnummer 112.

Taxi- / rolstoelvervoer behoort niet tot onze diensten. De organisatie Witte Kruis alarmpenning is geen onderdeel van onze organisatie. Voor informatie of vragen over Witte Kruis alarmpenning verwijzen wij graag door naar deze website.

Wij zijn in principe bereikbaar tijdens kantoortijden. Bij geen gehoor verzoeken wij je het op een later tijdstip nog eens te proberen of ons een email te sturen naar info@wittekruis.nl met je contactgegevens, zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Persvragen

Ben je een journalist en heb je vragen over Witte Kruis? Neem dan contact op met afdeling communicatie via communicatie@wittekruis.nl


Vragen, complimenten & suggesties

Heb je een vraag, compliment of een suggestie voor ons om onze dienstverlening te verbeteren laat het ons dan weten door het contactformulier in te vullen of via een brief (zie adresgegevens van de desbetreffende regio).
 

Klachten

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over de geleverde ambulancezorg en een klacht wilt indienen. Dit kan eveneens door het contactformulier in te vullen of via een brief (zie adresgegevens van de desbetreffende regio).Alle klachten worden geregistreerd en door de regionale klachtenfunctionaris in behandeling genomen. Het is niet mogelijk je klacht telefonisch in te dienen. Zie voor meer informatie over de behandeling van je klacht de klachtenprocedure.
 

Persoonsgegevens en medisch dossier

Witte Kruis vindt het belangrijk dat de persoonlijke gegevens van onze klanten op de website zorgvuldig worden behandeld en beveiligd. Voorop staat dat wij ons in alle gevallen houden aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. U heeft het recht op inzage in uw eigen persoons- en medische gegevens. Daarnaast heeft u het recht om uw persoonlijke gegevens te wijzigen, te vernietigen (bijvoorbeeld na de wettelijke bewaartermijn van 15 jaar) of over te dragen. De uitgangspunten c.q. voorwaarden van deze rechten kunt u terugvinden in het privacy statement van Witte Kruis. Via het contactformulier persoonsgegevens en medisch dossier kunt u een verzoek indien tot inzage, wijziging of vernietiging van uw persoons- en medische gegevens.

 

 

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten