Kennis is kracht
Opleiding

Al het onderwijs binnen Witte Kruis is gericht op het verwerven en bijhouden van vakkennis en uitbreiden van ervaring ten behoeve van het werk bij de ambulancezorg. Het ambulancepersoneel wordt breed en veelvuldig geschoold. Na de initiële opleiding tot ambulanceverpleegkundige / ambulancechauffeur krijgt elke medewerker 6 dagen per jaar bij- en nascholing aangeboden. De Regionaal opleidingscoördinator zorgt samen met de instructeurs en werkbegeleiders voor een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod.

Een deel van het aanbod wordt als “verplicht” aangeboden en een deel is facultatief. Het verplichte onderdeel omvat over het algemeen lessen en trainingen die betrekking hebben op hetgeen vanuit wetgeving of nieuwe ontwikkelingen voortvloeit. Het facultatieve deel biedt een breed programma dat elke medewerker in staat stelt om competentie gericht, zelf invulling te geven aan zijn leerbehoefte en ontwikkeling. De verantwoordelijkheid voor het leren en ontwikkelen ligt bij de medewerker zelf. 
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten