Patiënt én huisarts, onze eerste zorg!

De best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen.
Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt.
Wij zijn ‘driven by care’.

Slimme zorg is betere zorg!

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere 
gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vegroten.
Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol.

Lees meer

Zorg is mensenwerk!

Bij ons werken professionals met passie,
die zich inzetten voor ambulancezorg, huisartsenvervoer,
opleidingen (ACM) en hulpverlening bij evenementen.

1 maart 2019
Witte Kruis onderschrijft veldnorm evenementenzorg

Vandaag, 1 maart, is de veldnorm evenementenzorg officieel gepubliceerd. Het doel van deze veldnorm is om de kwaliteit van de zorgverlening op evenementen beter te borgen. ‘’Dit is hard nodig. We zien dat er binnen de evenementenzorg verschillende, nogal uiteenlopende ideeën bestaan over wat goede en veilige evenementenzorg precies is. Als professionele zorgorganisatie zijn wij er al langer van overtuigd dat het anders kan en moet.’’ aldus Marcel van Pijkeren, commercieel directeur Witte Kruis.

Lees meer

27 februari 2019
Maak een proefrit op de ambulance

Heb jij een CZO geaccrediteerde specialistische vervolgopleiding afgerond? Dan bieden we jou in de week van zorg en welzijn (11-16 maart) de mogelijkheid om een dienst met ons mee te rijden in de regio Haaglanden.

Lees meer

18 februari 2019
Huisartsenvervoer ‘t Hellegat vanaf 1 maart in handen van Witte Kruis

Vandaag tekenen Huisartsenpost ’t Hellegat en Witte Kruis de samenwerkingsovereenkomst voor het vervoer van de huisartsen van deze post per 1 maart 2019. Beide partijen kijken met veel vertrouwen uit naar de samenwerking.

Lees meer

Animatie Groot Geneeskundige Bijstand

De RAV Haaglanden heeft in samenwerking met GHOR Haaglanden en het Netwerk Acute Zorg Regio West een animatie over het Groot Geneeskundige Bijstand model (GGB) ontwikkeld. Deze animatie laat in zijn geheel het GGB-proces zien waarin, na een incident, snel transport van ernstig gewonde slachtoffers centraal staat.

Lees meer

Over ons

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vergroten. Door de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt. Wij zijn ‘driven by care’. Dit doen we door de hele zorgketen heen. Van burgerhulp, via planning en vervoer tot en met huisartsenposten en ziekenhuizen. Wij verbeteren en integreren zorgprocessen, planning en logistiek voor zowel acute als geplande zorg. Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol: slimmere zorg is betere zorg.

Lees meer

 
Regio partners

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten