Patiënt én huisarts, onze eerste zorg!

De best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen.
Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt.
Wij zijn ‘driven by care’.

Slimme zorg is betere zorg!

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere 
gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vegroten.
Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol.

Lees meer

Zorg is mensenwerk!

Bij ons werken professionals met passie,
die zich inzetten voor ambulancezorg, huisartsenvervoer,
opleidingen (ACM) en hulpverlening bij evenementen.

23 november 2018
Schenking ambulance Kosovo

Dat goede ambulancezorg, zoals in Nederland, niet overal vanzelfsprekend is dat weten we allemaal. In Gjakova, een stad in het westen van Kosovo met ruim 120.000 inwoners wordt ambulancezorg verzorgd door slechts één ambulancevoertuig met zeer beperkte middelen.

Lees meer

19 november 2018
Week tegen kindermishandeling

Van 19 t/m 25 november is het de Week tegen Kindermishandeling. In Nederland wordt gemiddeld één kind per schoolklas mishandeld. Het lijkt lastig om kindermishandeling te stoppen. Maar iedereen kan het verschil maken door een eerste stap te zetten.

Lees meer

8 november 2018
Beschermende vesten ambulancezorg

Een aantal maanden geleden is een advies uitgegaan van Ambulancezorg Nederland (AZN) aan alle RAV’s om persoonlijke beschermingsmiddelen aan te schaffen. Het gaat hierbij om steek- en scherfwerende vesten (en dus niet om kogelwerende vesten, zoals in veel media momenteel geschetst wordt).

Lees meer

25 juli 2018
Animatie Groot Geneeskundige Bijstand

De RAV Haaglanden heeft in samenwerking met GHOR Haaglanden en het Netwerk Acute Zorg Regio West een animatie over het Groot Geneeskundige Bijstand model (GGB) ontwikkeld. Deze animatie laat in zijn geheel het GGB-proces zien waarin, na een incident, snel transport van ernstig gewonde slachtoffers centraal staat.

Lees meer

Over ons

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vergroten. Door de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt. Wij zijn ‘driven by care’. Dit doen we door de hele zorgketen heen. Van burgerhulp, via planning en vervoer tot en met huisartsenposten en ziekenhuizen. Wij verbeteren en integreren zorgprocessen, planning en logistiek voor zowel acute als geplande zorg. Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol: slimmere zorg is betere zorg.

Lees meer

 
Regio partners

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten