Patiënt én huisarts, onze eerste zorg!

De best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen.
Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt.
Wij zijn ‘driven by care’.

Slimme zorg is betere zorg!

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere 
gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vegroten.
Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol.

Lees meer

Zorg is mensenwerk!

Bij ons werken professionals met passie,
die zich inzetten voor ambulancezorg, huisartsenvervoer,
opleidingen (ACM) en hulpverlening bij evenementen.

23 mei 2018
Witte Kruis en OSG Opleidingen op Venticare Live

Op 6 & 7 juni vindt Venticare Live plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het beloven twee boeiende dagen te worden met interessante sprekers, reanimatiecompetities en diverse workshops. Ook Witte Kruis en OSG Opleidingen zijn aanwezig met een stand en RAV Haaglanden doet mee met de reanimatie competitie. Spannend! Onze medewerkers maken graag een praatje met jou!

Lees meer

7 mei 2018
Regenkleding aan en gaan!

Hulpverleners op motorfietsen zijn razendsnel ter plaatse. Onze eigen ambulanceverpleegkundige Anne-Marie de Jong uit Den Haag vertelt samen met een wegenwacht en een politieagent in het tijdschrift de Kampioen over hun werk op twee wielen.

Lees meer

9 apil 2018
Grootschalige oefening in Vught

Op 4 april jl. is er in het metrostation van Vught een terroristische aanslag gepleegd met Vx gas. Hierbij zijn meer dan 60 gewonden gevallen. Althans, dat is het scenario waar de GOE  (grootschalige ontsmettingseenheid) van de Brandweer VNOG en Witte Kruis NOG zich mee geconfronteerd zag.

Lees meer

13 maart 2018
Kom bij de ambulance

Altijd al willen weten hoe het is om als ambulancezorgverlener te werken? Witte Kruis collega's uit Noord-Holland vertellen je in deze video graag meer over hun passie en beleving op de ambulance. Enthousiast? Wij maken graag kennis met jou!

Lees meer

Over ons

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vergroten. Door de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt. Wij zijn ‘driven by care’. Dit doen we door de hele zorgketen heen. Van burgerhulp, via planning en vervoer tot en met huisartsenposten en ziekenhuizen. Wij verbeteren en integreren zorgprocessen, planning en logistiek voor zowel acute als geplande zorg. Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol: slimmere zorg is betere zorg.

Lees meer

 
Regio partners

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten