Patiënt én huisarts, onze eerste zorg!

De best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen.
Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt.
Wij zijn ‘driven by care’.

Slimme zorg is betere zorg!

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere 
gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vegroten.
Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol.

Lees meer

Zorg is mensenwerk!

Bij ons werken professionals met passie,
die zich inzetten voor ambulancezorg, huisartsenvervoer,
opleidingen (ACM) en hulpverlening bij evenementen.

5 oktober 2017
Kerncijfers ambulancezorg 2016 bekend

Vanaf vandaag zijn de welbekende kerncijfers van de ambulancezorg te bekijken via het ‘Sectorkompas Ambulancezorg’ op de website van Ambulancezorg Nederland. De kerncijfers geven inzicht in de prestaties per RAV en bieden ook een totaaloverzicht van de ambulancezorg in heel Nederland. Nieuwsgierig geworden?

Lees meer

20 september 2017
Een kijkje achter de schermen Witte Kruis Zeeland in actie!

RAV Zeeland schittert in de nieuwste promotievideo van Witte Kruis. Altijd al willen weten hoe het is om als ambulancehulpverlener in Zeeland te werken? Bekijk dan deze video! Mooie beelden van het Zeeuws werkgebied gecombineerd met een realistische 112 melding vanaf het moment dat de melding binnenkomt op de Meldkamer ambulancezorg tot vervoer van de patiënt naar het ziekenhuis.

Lees meer

5 september 2017
Witte Kruis heeft onderkomen in Nunspeet

Witte Kruis heeft sinds vandaag de beschikking over een Voorwaardenscheppende (VWS) locatie in Nunspeet. Op recreatiepark Waldpark aan de Elspeterweg in Nunspeet heeft de ambulancebemanning nu een onderkomen van waaruit de ambulance kan ‘uitrukken’.

Lees meer

24 augustus 2017
Symposium 50 Tinten Grijs

Kom je ook? Op 1 november a.s. vindt het Symposium 50 Tinten Grijs plaats in Zutphen. Een unieke en geheel verzorgde dag in het teken van de oudere 'kwetsbare' patiënt. Aan bod komen specifieke dilemma's, maar ook oplossingen en initiatieven. Het symposium is bedoeld voor alle professionals die betrokken zijn bij de zorg rond de oudere ‘kwetsbare’ patiënt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier meer en geef je op!

Lees meer

Over ons

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vergroten. Door de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt. Wij zijn ‘driven by care’. Dit doen we door de hele zorgketen heen. Van burgerhulp, via planning en vervoer tot en met huisartsenposten en ziekenhuizen. Wij verbeteren en integreren zorgprocessen, planning en logistiek voor zowel acute als geplande zorg. Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol: slimmere zorg is betere zorg.

Lees meer

 
Regio partners

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten