>

Patiënt én huisarts, onze eerste zorg!

De best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen.
Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt.
Wij zijn ‘driven by care’.

Slimme zorg is betere zorg!

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere 
gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vegroten.
Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol.

Lees meer

Zorg is mensenwerk!

Bij ons werken professionals met passie,
die zich inzetten voor ambulancezorg, huisartsenvervoer,
opleidingen (ACM) en hulpverlening bij evenementen.

9 apil 2018
Grootschalige oefening in Vught

Op 4 april jl. is er in het metrostation van Vught een terroristische aanslag gepleegd met Vx gas. Hierbij zijn meer dan 60 gewonden gevallen. Althans, dat is het scenario waar de GOE  (grootschalige ontsmettingseenheid) van de Brandweer VNOG en Witte Kruis NOG zich mee geconfronteerd zag.

Lees meer

17 maart 2018
Open dag / familiedag Den Haag groot succes!

Op 17 maart organiseerde Witte Kruis op de ambulancepost Mangaanstraat in Den Haag een familiedag in combinatie met een open dag voor verpleegkundigen. Vol enthousiasme lieten medewerkers van de ambulancedienst aan hun kinderen, familie en overige belangstellenden zien hoe een ambulance er van binnen uitziet en vertelden zij vol trots over hun werk. 

Lees meer

15 maart 2018
Inschrijving open dag / familiedag Den Haag gesloten

Wegens groot succes en hoeveelheid aanmeldingen is de inschrijving voor de open dag / familiedag op 17 maart in Den Haag inmiddels gesloten en kunnen we niet meer geïnteresseerden ontvangen dan tot nu toe bij ons aangemeld zijn. Onze excuses. Wij hopen te kunnen rekenen op een ieders begrip en kijken uit naar een gezellige en leerzame dag!

Lees meer

13 maart 2018
Kom bij de ambulance

Altijd al willen weten hoe het is om als ambulancezorgverlener te werken? Witte Kruis collega's uit Noord-Holland vertellen je in deze video graag meer over hun passie en beleving op de ambulance. Enthousiast? Wij maken graag kennis met jou!

Lees meer

Over ons

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vergroten. Door de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt. Wij zijn ‘driven by care’. Dit doen we door de hele zorgketen heen. Van burgerhulp, via planning en vervoer tot en met huisartsenposten en ziekenhuizen. Wij verbeteren en integreren zorgprocessen, planning en logistiek voor zowel acute als geplande zorg. Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol: slimmere zorg is betere zorg.

Lees meer

 
Regio partners

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten