Update aanpak Covid-19

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen de benodigde maatregelen bij een verdenking van het coronavirus om onze collega’s en patiënten zo goed mogelijk te beschermen. 

Lees meer

Strategie 2020 -  Hoe breed is jouw blik?

Samen zien we meer, samen inspireren we meer én samen bereiken we meer! De visie van Witte Kruis voor 2020 is om dé toonaangevende organisatie voor spoedzorg te zijn. Toonaangevend in wat er echt toe doet: de kwaliteit van zorg voor mensen met een acute zorgvraag. Daar willen we ons voor inzetten en daar is onze strategie dus op gericht.

Lees meer

Witte Kruis evenementenzorg

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg. Als leider in kwaliteit van zorg stemmen wij onze dienstverlening altijd af op de specifieke omstandigheden en risico’s van een evenement. Van dancefeest tot sportwedstrijd en van arena tot woonwijk.

Lees meer

Over ons

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vergroten. Door de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. Op de plek waar het nodig is. Op de momenten waarop het telt. Wij zijn ‘driven by care’. Dit doen we door de hele zorgketen heen. Van burgerhulp, via planning en vervoer tot en met huisartsenposten en ziekenhuizen. Wij verbeteren en integreren zorgprocessen, planning en logistiek voor zowel acute als geplande zorg. Innovaties vervullen hierbij een cruciale rol: slimmere zorg is betere zorg.

Lees meer

 
Regio partners

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookies beleid. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Sluiten