Maatschappelijke evenementen
Witte Kruis neemt geregeld deel aan maatschappelijke evenementen en projecten. Vanuit betrokkenheid en maatschappelijk belang leveren wij vaak al jarenlang een enthousiaste en betrokken bijdragen.

Een beknopt overzicht van onze activiteiten in de verschillende regio's:

Dreamnight at the Zoo - Regio's NOG, Kennemerland, NHN

Onze medewerkers en voertuigen zorgen ervoor dat chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen en hun gezinsleden een onbezorgd avondje uit kunnen beleven in de Amsterdamse dierentuin Artis of het Dolfinarium in Harderwijk.

Ride for the Roses - Regio Haaglanden

Wij verzorgen medische organisatie tijdens dit evenement dat een door Lance Armstrong geïnitieerde wielerkoers is, ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Ook bieden wij een helpende hand bij de organisatie van de regionaal bekende Ooievaarsrun en Droomfeest.

Rescue Vlissingen - Regio Zeeland

Kijkje in de keuken van de hulpverleningsorganisaties (waaronder Witte Kruis), door demonstraties en shows voor het publiek op het badstrand in Vlissingen.

Naast deze aansprekende evemenenten zijn onze medewerkers regionaal ook actief op gebied van voorlichting aan (basis)scholen en maatschappelijke organisaties, aanwezig op open dagen van hulpverleningsorganisaties (politie, brandweer, ambulancezorg), en fungerend als sponsor van medewerkers die deelnemen aan sportieve uitdagingen voor het goede doel zoals Alpe D'HuZes.